Kara para aklama, yasa dışı bahis ve diğer suçlardan hakkında soruşturma başlatılan, aynı zamanda tutuklu yargılanan Dilan-Engin Polat çiftinin yargılama sürecinde yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat'ın 2019 yılında 'Şampiyonlar ligi' notu ile paylaşım yaptığı yemek masasındaki isimlere soruşturma açıldı ve 12 kişiye yurtdışı yasağı getirildi. Masada yer alan isimlerden biri de İleyda Topal. Peki İleyda Topal kimdir? İleyda Topal nerede yaşıyor? İleyda Topal aslen nereli? İleyda Topal ne zaman evlendi? Detaylar haberimizde...

İleyda Topal kimdir?

İleyda Topal 26 yaşında. Doğum tarihi 1995 yılında İstanbul Bahçeşehir'de doğdu. Aslen Erzincanlı. Boyu 1.66 ve kilosu 50.

Tuttuğu takım Galatasaray. Eşinin ismi, Tolunay Topal. İleyda Topal Uşak Üniversitesi- Tarih Öğretmenliği mezunudur.

Erdal Pınar kimdir? Erdal Pınar kimdir?

Dilan Polat'ın Şampiyonalar Ligine soruşturma - Marmaris Manşet

Şu an itibariyle 2 erkek çocukları vardır. Geçtiğimiz yıllarda çalışmadıkları için geçimlerini nasıl sağladıkları merak edilen çift, şimdilerde Dilan Polat’ın güzellik merkezleri zincirlerine dahil olmuşlardır. Bahçeşehir şubesi İleyda ve Tolunay yönetiminde çalışmaktadır. Tolunay İleyda’da estetik olup olmadığı merak ediliyor. İkisinde de hiçbir estetik müdahale bulunmuyor.

İleyda’nın kız kardeşi vardır. Adı İlke Elagöz’dür ve kendisi de sosyal medyadan gelir elde etmektedir. İleyda ile benzerlikleri dikkat çekmektedir. Tolunay’ın ise Çağdaş adında bir abisi vardır.

7 Mart 2008 tarihinde tanışan Tolunay-İleyda, 8 Ağustos 2014’de söz yapmış ve 30 Mayıs 2015 senesinde evlenmiştir. 

İleyda Topal’ın yakın arkadaşları:

Merve Akyüz
Özge Yıldız
Dilan Polat
Yasemin Yiğit
Şule Kayatürk
Tuğba Duman
Tuğba Bağ
Nez Demir
Eylül Öztürk
Ecrin Çilem
Sıla Doğu

Editör: Halide Tonga