İklim Tamkan kimdir? İklim Tamkan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İklim Tamkan'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İklim Tamkan kimdir? İklim Tamkan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İklim Tamkan kimdir?

İklim Tamkan kimdir?

1984 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde doğan İklim Tamkan, müzik tutkusuna henüz 11 yaşında adım attı. Eğitim hayatına Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda başlayan Tamkan, ardından eğitimine Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Devlet Konservatuvarı'nda devam etti. Bu süreçte Ayşegül Sarıca, Ali Darmar ve Namık Sultanov gibi deneyimli isimlerden aldığı eğitimler, müzikal kariyerine yön verdi.

Viyana Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi'nde eğitimini ilerleten Tamkan, 2002 yılında Graz Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi'nde solistlik ve piyano pedagojisi alanlarında kabul edilerek yeteneğini daha da geliştirdi.

20 Eylül 2024 Resmî Gazete kararları 20 Eylül 2024 Resmî Gazete kararları

2021 yılında sanatseverlerle buluşan "Lo Şivano" adlı şarkı, İklim Tamkan'ın düzenlemesi ve Pervin Chakar'ın seslendirmesiyle hayat buldu. Ertan Tekin'in duduk performansıyla zenginleşen şarkının kapak çizimi ise usta sanatçı Fırat Tanış'a aitti.

Düzenleme, solistlik, pedagoji ve bestecilik gibi farklı alanlarda kendini kanıtlayan İklim Tamkan, müzikseverler için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi