Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, ‘AK Parti’de ıstakoz uyarısı: Lüks ve markadan kaçının’ başlıklı yazısında AK Parti’nin İYİ Parti’yi yakından izlediğini söyledi. Babacan, “Bu arada, Cumhurbaşkanlığı ekibinin Akşener ve ekibiyle yakın ilişkide olduğu da iddialar arasında..." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’nin AK Parti ile görüştüğü iddiası gündemdeki yerini korurken Babacan, AK Parti ekibinin İYİ Parti ekibiyle yakın ilişkide olduğunu yazdı.

Babacanın yazısının ilgili bölümü şöyle;

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu metro hattı gezisinde bir araya geldi Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu metro hattı gezisinde bir araya geldi

"AKP kulislerinde, İYİ Parti’deki gelişmeler de yakından izleniyor. Cumhur İttifakı’nın seçim sürecinde ve sonrasında bu partiye gösterdiği ilgiyi farklı okuyanlar var. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in siyasete veda etmemesi için gösterilen çabanın altında, bu partinin milletvekillerine duyulacak ihtiyaç gösteriliyor. Olası bir ‘anayasa değişikliği’ veya kritik kararlarda 38 milletvekilinin işe yarayacağı hesabı yapılıyor. Bu arada, Cumhurbaşkanlığı ekibinin Akşener ve ekibiyle yakın ilişkide olduğu da iddialar arasında..."

Kaynak: Haber Merkezi