Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve eski bakan Berat Albayrak'la yeniden aynı fotoğraf karesine girmesine ilişkin kulisleri aktardı. 

Torununun mezuniyet törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, istifa eden damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile yıllar sonra aynı karede yer alması dikkat çekmişti. 

Babacan yazısında konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

CHP Merkez Yönetim Kurulu toplandı: Özel’e Kayseri’deki olayla ilgili rapor sunulacak CHP Merkez Yönetim Kurulu toplandı: Özel’e Kayseri’deki olayla ilgili rapor sunulacak

"Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Berat Albayrak’ı aynı karede gösteren fotoğraf, “buzlar eriyor mu?” sorusunu gündeme getirdi. Torunlarının mezuniyet törenine katılan Erdoğanlar, karenin sonuna ilişen damatlarıyla nihayet bir araya geldi. Bu kare, AKP kulislerinde de dikkat çekti. Berat Albayrak’ın bir gün kendisine yapılan haksızlığın anlaşılacağı ve yeniden siyasette yer alacağı beklentisi içinde olduğunu iddia edenler var. Hatta geçmişte, sorunlu olduğu bazı eski bakanlarla yeniden ilişki kurup, ‘küskünler ittifakı’ yaptıkları da konuşuluyor…"

Editör: Betül Vural