İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe'nin 2009 yılında canlı yayında ettikleri büyük bir tartışma aralarını açmıştı.

İkilinin kavgası 'unutulmazlar' arasına girmişti. Tilbe ve Tatlıses, tam 15 yıl sonra ilk kez bir araya geldi.

2009 yılında İbo Show'a katılan Yıldız Tilbe, “Kandıramazsın Beni” parçasını söyledikten sonra reklam arası verilmişti. Reklamlardan sonra Tatlıses, Tilbe'nin kendisine saygısızlık yaptığını söylemişti.

Yıldız Tilbe’nin geçmişte dayak yediğini ve kendisinden yardım istediğini iddia eden Tatlıses “Seni pe....nklerin elinden kurtardım” deyince Yıldız Tilbe dayanamamış ve “Beni kimse pe..lerden filan kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz, çok ayıp ediyorsunuz” demişti.

Bu sözlerin ardından Tilbe ayağa kalktı, İbrahim Tatlıses’i alkışlayarak programı terk etmişti.

Tilbe’nin ayrılmasının ardından sonra Tatlıses “Ne zaman yayına çıksa, şunu yapmam, bunu söylemem, şunu sorma, bunu anlatma diye talepte bulunuyor. Lanet olsun kardeşim. Gelmezsen gelme. Şarkını da istemiyorum seni de” diye konuşmuştu.

Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı geçiren İbrahim Tatlıses uzun zamandır küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses'le barışmış, hastane çıkışı da “Ben bitti demeden bitmez demiyorum, Allah bitti demeden bitmez” ifadelerini kullanmıştı.

Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin’den İzmirlilere iki konser Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin’den İzmirlilere iki konser

Tatlıses oğlundan sonra yıllardır kanlı bıçaklı olduğu şirketinin eski sanatçısı Yıldız Tilbe’yle de barıştı. Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses beraber çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyalarında paylaştı. Fotoğraf karesi kısa sürede sosyal medyada 'Yılın Magazin Bombası' olarak yorumlandı.

Yıldız Ve Ibrahim

Kaynak: Haber Merkezi