Kim Milyoner Olmak İster | Hangisi böcekler sınıfından değildir? Kim Milyoner Olmak İster | Hangisi böcekler sınıfından değildir?

İbrahim Sarıcaoğlu kimdir? İbrahim Sarıcaoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İbrahim Sarıcaoğlu kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İbrahim Sarıcaoğlu kimdir? İbrahim Sarıcaoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İbrahim Sarıcaoğlu biyografisini haberimizde derledik…

İbrahim Sarıcaoğlu kimdir?

1969 Yılının Şubat ayında Kavak’ın Akbelen mahallesinde dünyaya geldi. İlkokulu, Ortaokulu ve Liseyi memleketim Kavak’ta okudu. Ayrıca Sağlık Yüksek Okulu ve İşletme okudu.

1988 ile 1993 yıllında Kavak Merkez Sağlık Ocağında görev yaptı. 1993 ile 2013 yılları arasında Havza Devlet Hastanesinde Hastane Müdürü olarak görev yaptı.

Havza İlçe Sağlık Müdürlüğünde Araştırmacı olarak görev yaptığı sırada AK Parti’den Kavak İlçe Belediye Başkanlığına aday oldu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Kavak Belediye Başkanı oldu ve halen bu görevi yürütmekte. Evli, 3 kız ve 1 erkek çocuk babası.

2024 yerel seçimlerinde de Kavak Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Kaynak: Haber merkezi