Cumhuriyet Halk Partisi ile yerel seçimlerde iş birliğini savunduğu için Meral Akşener’in isteği üzerine İYİ Parti’den istifa eden İbrahim Özkan, TV100 canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu üzüntülerini belirtti

“Ekrem İmamoğlu’nun İYİ Parti’nin iç işlerine müdahale etmek gibi bir tavrı tarzı var mı? sorusuna yanıt veren Özkan, “Kesinlikle böyle bir durum yok, bu kesinlikle haksız bir durum olur. Sayın İmamoğlu konuyu öğrenince Sayın Özgür Özel’le bir toplantıdaydı. İlk görevden alınma talebinin üzerine ben istifa ettim. Ekrem İmamoğlu üzüntülerini belirtti ‘Geçmiş olsun’ dedi” ifadelerini kullandı.

Sırrı Süreyya Önder, depremzede ailelerin eylemine katıldı: Sorumlular hesap vermeli Sırrı Süreyya Önder, depremzede ailelerin eylemine katıldı: Sorumlular hesap vermeli

Partide bir yönetim krizi var bunu görmek lazım

Daha sonraki süreçte kendisinin yeniden seçilmesinin meclisteki arkadaşlarının ortaya koydukları bir iradeden kaynaklandığını belirten Özkan, “Partide bir yönetim krizi var bunu görmek lazım. Siz 1 ayda 6 milletvekilinizi kaybettiyseniz başka yapısal problemler vardır. Bunları çözmek lazım” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi