İbrahim Karaorhanlı kimdir? İbrahim Karaorhanlı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İbrahim Karaorhanlı’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İbrahim Karaorhanlı kimdir? İbrahim Karaorhanlı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İbrahim Karaorhanlı’nın biyografisini haberimizde derledik…

İbrahim Karaorhanlı kimdir?

İbrahim Karaorhanlı, Tayyar Öz'ün ortağıdır. İş insanı olarak bilinen İbrahim Karaorhanlı'nın hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili iddialar ortalıkta savrulurken, avukat Feyza Altun, iki ismi daha mercek altında aldı. Tayyar ve Özlem Öz çiftinin ortakları İbrahim Karaorhanlı da bu isimlerle birlikte dikkat çekti.

Sosyal medyada doktor eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla tanınan Özlem Lina Öz, haziran ayında açtığı güzellik salonunda kendi için şunları söylüyor:

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Doğan Bozatlı kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Doğan Bozatlı kimdir?

"Ben aslında halen kliniğimizde eşimin yardımına giden bir hemşireyim, ev hanımıyım, üç çocuk annesi bir kadınım. Aynı zamanda sosyal medya içerik üreticisiyim. Geçen yılın sonunda esimin yakın arkadaş, aile dostumuz ve iş insani İbrahim Karaorhanlı ile ortak olduk. Girişimlerimize hiç süphe etmeden inanılmaz bir yatırım yaptı. Bu yatırımla birlikte işlerimizde yüzde 15.000’lik bir büyüme ivmesi yakaladık. Yatırım hemen meyvelerini verdi biz de girişimlerimize yeni girişimler dahil ettik. Mevcut işlerimizi geliştirmeye, gece gündüz durmadan özveriyle çalışmaya devam ediyoruz."

Editör: Ateş Çatıkkaş