İbrahim Kahveci kimdir? İbrahim Kahveci nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İbrahim Kahveci’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İbrahim Kahveci kimdir? İbrahim Kahveci kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İbrahim Kahveci’nun biyografisini haberimizde derledik…

İbrahim Kahveci kimdir?

İbrahim Kahveci Karar Gazetesi Ekonomi yazarı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

İbrahim Kahveci 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi bölümünden mezun olmuştur. Eski Maliye Bakanı Merhum Adnan Kahveci'nin yeğenidir. Yani Adnan Kahveci amcasıdır. Baba tarafından aslen Trabzon Of'ludur.

İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Sermaye piyasalarında uzun süre araştırmacı olarak çalışmış, bir çok yayın gruplarında görüş ve makaleleri yer almıştır.

Yeni Şafak Gazetesi bünyesinde ilk günlük yazılarını kaleme alan Kahveci, daha sonra Türkiye Gazetesinde köşe yazılarına devam etmiştir. Ardından Yeni Şafak ve Türkiye Gazetesinde Ekonomi şefliği görevini üstlenmiştir.

Günümüzde ise Karar Gazetesinde köşe yazıları yazmakta ayrıca, Ekonomi şefliği ve ekonomi yazarlığını sürdürmektedir. Bir çok televizyon kanalında ise ekonomi ile bilgi birikimini ve yorumlarını ekran severler ile paylaşmaktadır.

Maalesef henüz evli mi? medeni durumu, doğum yeri, doğum tarihi ve kaç yaşında olduğu gibi bilgilerine ulaşılamamış, araştırılmaktadır.

Editör: Deniz Dalgıç