İYİ Parti’nin TBMM Grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kavuncu, adaylığının İstanbul ve Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek, "Buradan İstanbul'a geçeceğim. Çok yoğun bir hazırlık çalışmamız olacak. İstanbul'la ilgili hayallerimize, projelerimize, nasıl bir İstanbul istediğimizi, İstanbul'a neleri vadettiğimizi, İstanbul'u neden çok daha iyi yöneteceğimizi İstanbullulara anlatacağız" diye konuştu.

Kavuncu, "O günler geldiğinde dostluklar, birilerine olan vefa, rafa kalkar" sözüyle kime mesaj verdiği sorulan Kavuncu, "Hiç kimseye bir mesaj değil. Bu, bir görevdir. Vurgulanan şey şu; hür ve müstakil olarak seçime girme kararı aldık. Bu karar doğrultusunda da partimizin her ferdi üstüne düşeni yapacaktır. Bu tür anlarda, kurumlar için, partiniz için, ülkeniz ve devletiniz için size sorumluluk geldiğinde, buna her Türk vatandaşı 'evet' demekle mükelleftir. Söylediklerim çok açık" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Kurum: Deprem bölgesinde 452 bin yeni konutu 2025 sonuna kadar teslim etmeyi planlıyoruz Bakan Kurum: Deprem bölgesinde 452 bin yeni konutu 2025 sonuna kadar teslim etmeyi planlıyoruz

Kaynak: DHA