DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fesih Zeki Mert, İstanbul için gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ederken 31 Mart yerel seçimlerine yönelik İstanbul'un birçok bölgesinde DEVA Partisi mensuplarınca asılan pankartlar toplatılmıştı.

DEVA Partisi İBB Aday Adayı Fesih Zeki Mert'in seçim pankartları 5 gün önce başta CHP'li Maltepe Belediyesi'nin zabıta ekipleri tarafından toplanmıştı. Mert ise X hesabından, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek pankartları yeniden asacaklarını duyurmuştu. Mert, "İstanbul’un çeşitli yerlerine astığımız pankartlarımız sökülüyor, billboardlarımıza izin verilmiyor. @istanbulbld Milyarlarca liralık dev reklam bütçenize, sansürünüze ve baskılarınıza karşı tüm teşkilatımızla varız. Her astığın pankartın karşısında biz varız, olacağız. Her yalanının karşısında doğrularımız var. Her eksiğinin karşısında vaatlerimiz var. Her mağdurun yanında olduğumuz gibi haksızlığa uğradığında yanında durduğumuz Sn. İmamoğlu sen İstanbul değilsin. İstanbul biziz, İstanbul bizim. Yarın tekrar pankartlarımızı asacağız, buyur anlaşmalı partilerden işe aldığın adamlarını tekrar gönder." açıklamasında bulunmuştu. 

Toplantılan seçim pankartımızın yerine asılmıştır

DEVA Partisi İBB A. Adayı Fesih Zeki Mert bugün X hesabından yaptığı paylaşımda, pankartların toplatıldığı bölgelere, "Bu pankart Ekrem İmamoğlu tarafından toplatılan seçim pankartımızın yerine asılmıştır." içerikli pankartlar asıldığı görüldü. 

İmamoğlu'na baya rahatsızlık vermişiz

DEVA Partisi İBB A. Adayı paylaşımında şunları söyledi:

TESK'ten 'yabancı tabela' uyarısı TESK'ten 'yabancı tabela' uyarısı

"Seçim yasası devreye girdikten hemen sonra mevcut belediye başkanı yeniden aday dahi olsa belediye imkanlarıyla seçim propagandası yapamaz.  Sn. İmamoğlu’nun belediyenin imkanlarıyla; seçime yönelik yaptığımız çalışmaları kaldırmasından anlaşılıyor ki baya bir rahatsızlık vermişiz. Siz demokratik değerlerini sindirene kadar biz rahatsızlık vermeye devam edeceğiz. "

Fesih Zeki Mert'in toplantılan pankartların yerine astığı yeni pankartlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haber Merkezi