Hüseyin Emrecan Ünal kimdir? Hüseyin Emrecan Ünal nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hüseyin Emrecan Ünal’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hüseyin Emrecan Ünal kimdir? Hüseyin Emrecan Ünal kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hüseyin Emrecan Ünal’nun biyografisini haberimizde derledik…

İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Hüseyin Emrecan Ünal kimdir?

Hüseyin Emrecan Ünal, 44 gündür kayıp olan kızı ve eşi Erva Nur’u aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Erva 44 günün ardından Müge Anlı’nın programında bulundu. Hüseyin Emrecan Ünal kızını alıp giden eşi Erva Nur’a seslenerek, “Boşanmak istiyorsa boşanalım ama kızımı bana versin. Psikolojik sorunları vardı zaten. Erva gelsin yüzleşelim. Dönsün bana kızımı getirsin. Ben eşimin tehdit altında olduğunu düşünüyorum. Kızımın Necmettin’in yanında kalmasını istemiyorum” dedi.

Necmettin'i tanıdığını söyleyen bir kadın yayına bağlanarak, "Necmettin'i biliyorum.Necmettin ve Erva'nın 1 yıldır ilişkisi vardı. Ama bize Erva'nın çocuğundan söz etmedi. Necmettin Amerika'da yaşıyor. Türkiye'de bir cezası olduğu için gelmek zorunda kaldı" şeklinde konuştu. Necmettin'i oğlu gibi gördüğünü söyleyen bir adam ise yayına bağlanarak, "Biz bebeği verelim. Erva bizde kalsın. Biz çocuğu olduğunu bilmiyorduk. Kardeşi sanmıştık" diye konuştu.

İddiaların odağındaki Necmettin Bey yayına bağlanarak, "Ben kızı olduğunu bilmiyordum. Kardeşi sanıyordum. 2 saat yan yana olduğunda o onun eşi mi olmuş oluyor. Ben kandırıldığımı şu an öğrendim" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi