Hüseyin Dursun kimdir? Hüseyin Dursun nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hüseyin Dursun’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hüseyin Dursun kimdir? Hüseyin Dursun kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hüseyin Dursun’nun biyografisini haberimizde derledik…

28 Şubat Müge Anlı: Defne bulundu mu? 21 yaşındaki Kezban'ı eniştesi mi kaçırdı? Mürvet Yaren Der ailesine kavuştu mu? 28 Şubat Müge Anlı: Defne bulundu mu? 21 yaşındaki Kezban'ı eniştesi mi kaçırdı? Mürvet Yaren Der ailesine kavuştu mu?

Hüseyin Dursun kimdir?

Konya’dan 1,5 ay önce kaybolan 21 yaşındaki Kezban Ünal’ı aramak için halası Hacer Dursun, Hanım Müge Anlı stüdyolarına geldi. Kezban’ın anne ve babasının engelli ve bakıma muhtaç olduğu öğrenildi. Hacer Hanım’ın eşi yeğeni Kezban’ı kaçırdı. Hacer, “25 yıllık eşim 21 yaşındaki yeğenimi kaçırdı. Kezban’ın anne ve babasına şu an ben bakıyorum. Zor durumdayım. Ben yakıştıramıyorum. Konduramıyorum. Yeğenimi ben büyüttüm. Eşim babalık yaptı. Eşimin hatası. O kızı nereye çekersen oraya gider. Kayıp ilanı verdiğimiz için eşim Hüseyin Dursun ile Kezban’ın birlikte otobüs yolculuğu yaptığını öğrendik. Hüseyin sen benim yeğenimi nasıl kaçırırsın? Yaşından da mı utanmadın? Benim hayatımı mahvettin. Kızımın Kezban’ın da hayatını mahvetmesin” dedi.

İrfan Neziroğlu kimdir? İrfan Neziroğlu kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi