Başrollerinde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin 25. bölümü merak ediliyor. Hudutsuz Sevda dizisinin 26. bölümünde neler oldu? Hudutsuz Sevda 26. bölüm ne zaman? Sizler için derledik...

Hudutsuz Sevda 25. bölüm

Dizinin son bölümünde Mehmet Ali, abisini kurtarmak için Halil İbrahim'e pusu kurmuştu. Yeni bölümde ise yaşanan silahlı çatışma dikkat çekerken, Ceylan'ın Yılmaz'ı izleyenleri şoke etti.

Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi

Hudutsuz Sevda 25. Bölümde Halil İbrahim'in Rızvan'ın boğazına bıçak dayaması izleyenleri heyecanlandırdı. Halil İbrahim'in Rızvan'a söylediği "Senin canını alırım!" sözü damga vurdu.

Halil İbrahim tam olarak istediği cezayı kesemese de herkes hak ettiğini bir şekilde bulur.

Now TV'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Yılmaz'ın sonunu hiç beklenmedik biri getirir.

Bu son, beraberinde kimsenin karşısına almak istemeyeceği bir babayı öfkelendirir ve herkesin korktuğu başına gelir. Yılmaz'ın babası Nihat, intikam için sonunda boş bıraktığı meydana döner.

Halil İbrahim ne olursa olsun dik duruşunu sergilemeye devam eder. Zeynep arkasında Halil İbrahim gibi bir kocası olduğu için babasını bile tehdit etmekten çekinmez.

Asiye ve Rızvan her ne kadar Zeynep'i ciddiye almasalarda Halil İbrahim, Zeynep'in tehditlerinin altının boş olmadığını sessiz bir gecede kanıtlar.

Herkes gözlerinin önündeki düşmana odaklanmışken sessizce yaklaşan asıl yılanı kimse fark etmez. Bu sefer tehlike çok yakında hatta içlerindedir.

Kaynak: Haber merkezi