Başrollerinde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin 23. bölümü merak ediliyor. Hudutsuz Sevda dizisinin 24. bölümünde neler oldu? Hudutsuz Sevda 24. bölüm ne zaman? Sizler için derledik...

Hudutsuz Sevda 23. bölüm

Hudutsuz Sevda 23. Bölümde Halil İbrahim tam olarak istediği cezayı kesemese de herkes hak ettiğini bir şekilde bulur. Zeynep hem babasının hem de kocasının evinden kovulmasına rağmen gitmeyen kadınlar ile sınanır.

Sema ve Ceylan arasında çıkan tartışmada Sema, Ceylan'a tokat atar. Halil İbrahim ise Ceylan'a söz verdiği için Sema'yı kovar. 

Babalar bir bir hapsi boylarken artık zararsız oldukları düşünülür ve herkese bir rahatlama gelir. Halil İbrahim ise bu sessizliğin ardından bir fırtına kopacağını farkındadır. 

16 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacısı kaç puan aldı? 16 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacısı kaç puan aldı?

Duyduklarından sonra tedirgin hisseden Zeynep, soluğu Halil İbrahim'in yanında alır. 

Halil İbrahim'e sevdiklerini kurtarması için yardım ederken kendisini tehlikeye attığını farkında değildir. Peki bomba kimin üzerinde patlayacaktır?

Kaynak: Haber merkezi