ABD'nin Tennessee eyaletinde çıkan hortumda, mobil bir evin çatısı uçtu. Hortum esnasında içinde bulunduğu beşikle birlikte uçan 4 aylık bir bebek, yağmur altında, yıkılan bir ağacın üzerinde sağ bulundu.

BBC'nin haberine göre, 22 yaşındaki Sydney Moore, partneri ve bebeklerinin yaşadığı mobil evin çatısı, cumartesi günü çıkan hortumda uçtu. Beşiğiyle birlikte hortuma kapılan bebeği hakkında açıklama yapan Moore, ''Hortum geldi ve içindeki bebeğimle birlikte beşiği uçurdu. İlk uçan o oldu'' dedi. Moore, partnerinin bebekleri Lord'u korumak için çabaladığını ama onun da hortuma kapıldığını belirtti.

Hamas Siyasi Büro Üyesi Rişk, Lübnan'daki patlamalardan İsrail hükümetini sorumlu tuttu Hamas Siyasi Büro Üyesi Rişk, Lübnan'daki patlamalardan İsrail hükümetini sorumlu tuttu

''Sanki ağaçtan küçük bir beğişin içindeydi''

Hortum sona erdikten sonra diğer çocukları Princeton ile birlikte evin enkazından çıkmayı başaran Moore, partneriyle birlikte 4 aylık bebeğini aramaya başladı.

Moore, 4 aylık bebeğinin öldüğünü düşündüğünü, onu asla bulamayacaklarını inandığını ancak kendisinin sonrasında ortaya çıktığını söyledi. Yağan yağmurun altında bebeklerini arayan çift, bebeği 'ağaçtan küçük bir beşik' gibi duran bir yerde sağ olarak buldu.

Aile, hortumdan küçük sıyrık ve yaralarla kurtuldu. Çocukların babasının hortumda kolunun ve omzunun kırıldığı öğrenildi.

Editör: Betül Vural