Hilmi Babacan kimdir? Hilmi Babacan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hilmi Babacan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hilmi Babacan kimdir? Hilmi Babacan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hilmi Babacan’ın biyografisini haberimizde derledik…

Hilmi Babacan kimdir?

Hilmi Babacan, Ali Babacan'ın babasıdır. 50 yıllık tüccarlık deneyimine sahip olan Hilmi Babacan piyasada kendi ilkeleri olmasıyla tanınıyordu. 

Ali Babacan'ın babası Hilmi Babacan üç nesildir ticaretle uğraşan bir ailenin oğlu.

Hilmi Babacan'ın babası Ali Babacan, 1927 yılında köyler arasında dolaşıp çeşitli tuhafiye malları satarak çerçilik yaparak ticarete başlamış ve ticaret yaşantısı çocuklarına kadar işlenmiştir. 

Hilmi Babacan, Türkiye'deki ilk çok katlı mağazayı açan isimdir. 

Hilmi Babacan, 1938 yılında Ankara'da doğdu.

1956 yılında Ankara Ticaret Lisesi'ni, 1961 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi.

Çok küçük yaşlardan itibaren ticaretle iç içe oldu. 1975 yılında Çıkrıkçılar Yokuşu'nda Ankara'nın ilk çok katlı toptan mağazasını yaptırarak hizmete sundu.

1994 yılında Siteler' deki işyerini hizmete açarak Türkiye'nin "Toptan Tekstil Ticareti" ne yeni bir boyut kazandırdı. 2012 Yılı sonunda işyerini modern teknolojiye göre inşa edilen yeni akıllı binasına taşıdı.

Atalanta - Arsenal maçı izle [CANLI] Atalanta - Arsenal maçı izle [CANLI]

Şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyordu.

Evli ve 4 çocuk babası olan Hilmi Babacan hayata gözlerini yumdu. 

Editör: Şevval Dalgıç