Game of Thrones'un final yapmasının ardından dizinin devam projelerine odaklanıldı. Dizinin sevilen karakterlerinden Jon Snow'u odak noktasına alması planlanan yeni diziye HBO'dan onay gelmedi.

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin gösterim takvimi açıklandı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin gösterim takvimi açıklandı

HBO şefi Casey Bloys, Jon Snow karakterinin Game of Thrones dizisinin finalinin ardından yaşamına odaklanacak devam dizisine onay verilmediğini açıkladı. 

Bloys, her zaman Game of Thrones'un yan senaryoları üzerinde çalışıldığını ancak şu ana kadar onay alan sadece iki proje olduğunu söyledi. Bunlardan biri ikinci sezon çekimleri tamamlanan 'House of the Dragon' ve yapım aşamasında olan 'A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.'

Bloys, "Game of Thrones'un senaryoları her zaman geliştirme aşamasındadır. Baharda Dunk ve Egg'e yeşil ışık yaktık... Şu anda onaylanmaya yakın başka bir şey olduğunu söyleyemem ama her zaman farklı senaryolar ve fikirler üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Editör: Betül Vural