Yılmaz Erdoğan'ın heyecanla beklenen "İnci Taneleri" dizisinin ikinci fragmanında pavyon dansıyla dikkat çeken Hazar Ergüçlü'nün, bu dans için özel ders aldığı ortaya çıktı.

Kanal D Ana Haber Bülteni'nde ilk kez yayınlanan görüntülerde, Dilber karakterini canlandıran Ergüçlü'nün pavyon dansı eğitimini Anadolu Ateşi Dans Eğitmeni Elif Erol'dan aldığı belirlendi. Tanıtım filmi sosyal medyada 30 milyonun üzerinde izlenerek büyük bir rekora imza attı ve Ergüçlü'nün dans performansı övgüyle karşılandı.

Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı gündem oldu Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı gündem oldu

Hazar Ergüçlü, pavyon sahnelerindeki dansları için yoğun bir şekilde çalışarak, Anadolu Ateşi Dans Eğitmeni Elif Erol'dan özel dersler aldı. Haftada en az dört günü bu çalışmalara ayıran Ergüçlü, dans eğitimi yanı sıra zil çalmayı da öğrendi. Provalar sırasında Elif Erol ile birlikte uzun saatler geçiren oyuncu, karakterin tüm detaylarına odaklandı.

Anadolu Ateşi Elif Erol kimdir? Anadolu Ateşi Elif Erol kimdir?

Sosyal medyada dolaşan iddialara son veren yapımcı Erkal Sonel, Hazar Ergüçlü'nün Ezo'dan değil, 4 ay boyunca BKM'nin profesyonel dans hocası olan Elif Erol'dan ders aldığını belirtti. Yapılan açıklamada, Ergüçlü'nün performansının rolüne mükemmel bir uyum sağladığı vurgulandı.

Kerim Çomoğlu kimdir? Kerim Çomoğlu kimdir?

BKM dizisinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Şenol Sönmez ise projenin yönetmen koltuğunda bulunuyor.

Editör: Mert S. Kaplan