Hazal Filiz Küçükköse, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. 36 yaşındaki oyuncu, dört kardeş olduklarını ve ailede herkesin iki adı olduğunu söyledi.

"Kendimi hiç Filiz hissetmiyorum"

Çocukluğundan üniversite yıllarına kadar ailesinin kendisine Filiz diye hitap ettiğini belirten Küçükköse, "Üniversitede Hazal ismini kullanmaya başladım ve bana bu ismin daha iyi geldiğini hissettim. Kendimi hiç Filiz hissetmiyorum" dedi.

"Öbür yarım gibiydi"

Hazal Filiz Küçükköse, Ankara'da yaşayan ve iki çocuk annesi olan ikizi Deniz'i anlattı. Tek yumurta ikizi olan kardeşler, çocukken hiç ayırt edilemiyorlarmış.

Hazal Filiz Küçükköse tek yumurta ikiziymiş Üniversite kazandım, o evlendi ve yolumuz ayrıldı

20 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 650. bölüm: Haftanın son yarışmacısı Armağan Kara’nın menüsü beğenildi mi? 20 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 650. bölüm: Haftanın son yarışmacısı Armağan Kara’nın menüsü beğenildi mi?

Kardeşiyle benzerliği hakkında ünlü oyuncu, "Kimi zaman küpelerimizden ayırıyorlardı bizi. Öbür yarım gibiydi. Ben üniversiteyi kazandım, o evlendi ve yolumuz ayrıldı" açıklamasını yaptı.

Hazal Filiz Küçükköse tek yumurta ikiziymiş Üniversite kazandım, o evlendi ve yolumuz ayrıldı

"Mentorum abim ve babam"

Bir süredir ekranlardan uzak olan, son olarak 'Kötü Adamın 10 Günü' filminde kamera karşısına geçen Hazal Filiz Küçükköse, doktor olan abisi ve babasının hayattaki mentorleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi