Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’a yönelik bir telefon tuzağı kurulduğu iddia edildi. Edinilen bilgiye göre 0507.. ile başlayan bir telefon numarasından seçmenlere SMS gönderilerek Savaş’ın seçimlerde bir takım pazarlıklar yaptığı ve ittifaklar kurduğu yönünde kamuoyu yanıltılmaya çalışılıyor.

Ankara’da su kesintisi 5 Ekim 2024 Ankara'da sular ne zaman gelecek? Ankara’da su kesintisi 5 Ekim 2024 Ankara'da sular ne zaman gelecek?

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hataylı birçok hemşehrimize 0507804…. ile başlayan telefon hattı ve bazı hatlardan SMS gönderildiği ve HBB Başkanı ve CHP HBB adayı Sayın Lütfü Savaş’ın adı anılarak, CHP ve Sayın Savaş’ın “bazı partiler ve yapılarla seçim için anlaştığı, ittifaklar kurulduğu” yönünde asılsız iddialarda bulunulmaktadır.İddiada Başkan Savaş’ın bazı bürokrat atamalarını bu partilerin isteğine göre yapacağı gibi tamamen gerçek dışı ifadeler yer almaktadır. Bu iddialar tamamen asılsızdır. Bilginize sunar iyi çalışmalar dileriz.”

Kaynak: Haber Merkezi