Hatay Büyükşehir Belediyesi Altyapı ve Koordinasyon Merkezi (AYKOME), Kasım ayında Genel Kurul Toplantısı'na ev sahipliği yaptı. Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehirde gerçekleştirilecek altyapı ve koordinasyon çalışmalarına odaklanan Kasım ayı toplantısını düzenledi. HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık'ın başkanlığını yaptığı toplantıda, 24 ana gündem maddesi ve 1 ek gündem madde üzerinde görüşmeler yapılarak karara bağlandı.

Mersin'de 20 milyon TL'lik kaçakçılığın önüne geçildi Mersin'de 20 milyon TL'lik kaçakçılığın önüne geçildi

Toplantıda alınan önemli kararlardan biri, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü'nün 2023 ve 2024 yıllarındaki yol üst kaplama programının onaylanması oldu. Bu program, Antakya Serinyol-Arsuz Madenli arasındaki yolun açılması öncesinde eksik altyapının tamamlanmasını içeriyor. Bu konuda ilgili kurumların harekete geçmesi için adımlar atıldı.

Toplantıda ayrıca Antakya, Defne ve Kumlu ilçelerindeki TOKİ konutları için fiber alt yapı ve doğalgaz hattı döşenmesi kararı alındı. Erzin ilçesindeki çelik hat projelerinin planlanan kazı çalışmalarına başlanması kararı da onaylandı.

Editör: Mert S. Kaplan