Türk Sanat Müziği'nin 'Taş Bebek' lakaplı sanatçısı Gönül Yazar'ın bacağında pıhtı atması sebebi ile hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Sağlık durumu merak edilen Yazar, gazeteci Olcay Ünal Sert'e konuştu.

Eski vokalistim beni hastaneye götürdü

Yazar, "Önceki gece birden ağrı tuttu. Ne yapacağımı şaşırdım. Yanımda çalışan kişi de Kayseri'ye cenazeye gitti. Sonrasında eski vokalistimi aradım o beni hastaneye götürdü. Türkiye'nin Gönül'ü yapayalnız! Düşünebiliyor musunuz?" dedi.

Youtuber Enes Batur kaza yaptı Youtuber Enes Batur kaza yaptı

Bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik

Maddi durumunun iyi olduğunu ifade eden sanatçı, "Gazino zamanlarından birikimim var. Kimseye muhtaç değilim. Ortaköy'de oturduğum ev çok pahalı olmuş. Onu da LÖSEV'e bağışlayacağım. Bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik. Hâk vâki olunca bu dünyadan göçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bir deri bir kemik kaldım

Karnının sol tarafında ve ayağında şişlik oluştuğunu belirten Gönül Yazar, Topkapı'da özel bir hastanede tedavi görüyor.

Hastane tetkiklerinin ardından bacağına pıhtı attığını öğrendiğini söyleyen Yazar, "20 gün önce yine hastanedeydim. Sol bacağım maalesef 3 bacak gibi şişti. Bacağımda pıhtı varmış. Öncesinde her gün 2 tane kan sulandırıcı iğneler yapılıyordu. Her gün de 9 tane ilaç içiyordum. 6 kilo verdim. Şu an bir deri bir kemik kaldım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi