Beşiktaş camiasının sevilen isimlerinden olan Hasan Arat, Beşiktaş başkan adaylığını açıkladı. Hasan Arat, Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba döneminde kulüpte ikinci başkanlık yapmıştır. İşte Hasan Arat’ın serveti…

Said Ali kimdir? Said Ali kimdir?

Hasan Aratın serveti ne kadar?

Arat, çok yönlü bir gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketi olan Novo Invest'in Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı, Londra ve İstanbul merkezli bağımsız bir Kurumsal Finansman ve Birleşme ve Satın Alma danışmanlık firması olan Dome Group'un Kurucusu ve Ortağıdır ve Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. Beymen'in en büyük perakende grubu.

Arat, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeliği, FIBA ??Holding Yönetim Kurulu üyeliği, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün (UNTWO) Bağlı Üyeler Kurulu Başkan Yardımcılığı da dahil olmak üzere çeşitli ticari görevlerde bulunmaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni (TOBB) temsil eden Direktörler, ve Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu'nun (IAF) eski Başkanı ve mevcut Yürütme Konseyi ve Yönetim Kurulu üyesidir.

Arat, 1996 yılında Ekonomist Dergisi, Türkiye Milli Prodüktivite Merkezi ve Dünya Gazetesi tarafından 'Yılın İşadamı' ödülüne layık görüldü.

Hasan Arat serveti hakkında kesin ve güncel bir bilgiye sahip değiliz. Servetleri genellikle kişilerin mülkiyetine, iş faaliyetlerine, yatırımlarına ve diğer finansal unsurlara bağlı olduğu için servet miktarları zaman içinde değişebilir.

Editör: Ateş Çatıkkaş