Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisi, Kanal D'de 2008-2010 arasında izlenme rekorları kırmıştı. 13 yıl önce final yapmasına rağmen tekrar bölümleriyle de çok konuşulan fenomen yapım, sinemaya uyarlandı.

Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum ve Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı 'Bihter' filminin galası, dün akşam gerçekleşti.

Filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ın ilginç tarzı, geceye damga vurdu. Farah Zeynep Abdullah’ın elbise seçimi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Bihter filminin başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah ile Hande Ataizi, sette yaşanan gerginlikler nedeniyle birbirine girmiş ikilinin arası açılmıştı.

Çekimlerden sonra bir araya gelmeyen ikili, Bergen filminin dün akşam yapılan galasında bir araya geldi. Birlikte kamera karşısına geçen ikili, sarılarak barıştıklarını ilan etti.

Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

Filmde anne-kızı oynayan Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi’nin sette gerginlik yaşadığı ve küstükleri ortaya çıkmıştı. Muhabirlerin soruları üzerine Abdullah ve Ataizi birbirine sarılarak “küs değiliz” dedi.

Farah Zeynep Abdullah ise sette aralarında yaşanan soğuk savaş kendisine sorulduğunda başta ne diyeceğini şaşırdı ve daha sonra "Ne diyeyim? Ne demem gerekiyor. Hayır, ben anlayamıyorum zaten… Bir şey olmuş da onu anlatmamız mı gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Editör: Ateş Çatıkkaş