Handan Bakbak kimdir? Handan Bakbak nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Handan Bakbak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Handan Bakbak kimdir? Handan Bakbak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Handan Bakbak’ın biyografisini haberimizde derledik…

Handan Bakbak kimdir?

Erzurum'lu olan Handan Bakbak İstanbul Ayazpaşa’da dünyaya geldi. Kaç yaşında olduğuna dair bir bilgiye ulaşılamayan Bakbak, ilk, orta ve lise eğitimini Nişantaşı’nda tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi.

İstanbul Barosu’nun çeşitli merkez ve komisyonlarında hizmet alan ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte birçok sosyal projelerde çalışan Bakbak, bu sırada Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Okulu ile yine aynı üniversitenin Terör ve Stratejik Araştırmalar Bölümleri’nde uzun dönem çalışmalar yaptı.

Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu

Av. Handan Bakbak halen Özel Hukuk alanı ağırlıklı olmak üzere kendisine ait hukuk ofisinde serbest avukatlık ve danışmanlık yapmaktadır. Bunun yanı sıra ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’ne devam etmektedir. Birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. İyi derecede İngilizce bilen, yayınlanmış bilimsel makaleleri bulunan, Sağlık Hukuku konularında da kurucu üye olarak akademisyen bir ekiple çalışan Handan BAKBAK bir çocuk annesi olup, kendisini gerçek bir vatan ve hizmet sevdalısı olarak tanımlamaktadır.

Editör: Ateş Çatıkkaş