Hamza Turhan Ayberk kimdir? Hamza Turhan Ayberk nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hamza Turhan Ayberk’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hamza Turhan Ayberk kimdir? Hamza Turhan Ayberk kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hamza Turhan Ayberk’in biyografisini haberimizde derledik…

Hamza Turhan Ayberk kimdir?

MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ortak operasyonuyla gözaltına alınan kişilerden birinin TV’lerde sabah programlarına katılan ve eski bir kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk olduğu tespit edildi. Aslen Gaziantepli olan Ayberk, İstanbul'da yaşamaktadır. 

İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Hamza Turhan Ayberk'in instagram adresi @ayberkht'dır.

MOSSAD tarafından Belgrad'ta eğitildi

MOSSAD’ın Victoria kod adlı ajanı aracılığı ile özel dedektif Hamza Turhan Ayberk ile temasa geçtiği tespit edildi. Ayberk, İsrail Gizli Servisi tarafından önce basit işlerde kullanıldı. 2019’da yılında Belgrad’da Ayberk’e yapılacak işlerle ilgili MOSSAD tarafından eğitim verildi.

Ödemelerini kripto üzerinden aldı

Ayberk, MOSSAD’ın yönlendirmesiyle gizli haberleşme uygulamaları kullandı. Resmi kayıtlara yansımaması için ödemeleri kripto para üzerinden aldı. Özel dedektif Hamza Turhan Ayberk, bilgi sızdırmanın yanı sıra tehdit ve takip faaliyetlerinde de bulundu. Takip ettiği kişileri taciz ettiği, zaman zaman tehditlerde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi