Altıntop, sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci için gelen sorularla ilgili, “İsmail Yüksek'in sakatlıktan sonra burada olması çok kıymetli. Elemelerdeki performansı bizi buralara getirdi diyebiliriz. Hiçbir şekilde riske etmemeliyiz. En iyi şekilde hazırlıyoruz. İnanılmaz motive. Takımla idmanlara çıkması aslında birkaç dakika da olsa süre alma ihtimali var.

İrfan Kahveci topla çalışmalara başladı

İrfan'ın koşulara başlaması çok önemliydi. Gelecek günlerde topla çalışmalara başlayacak. Grup maçlarında olmasa da inşallah devam edersek ondan sonraki maçlarda herkes süre alır."

Gürcistan maçının zor olacağını biliyorduk

Altıntop’un konuşmasından satış başları şöyle;

(Gürcistan maçı) "Zorlu olacağını biliyorduk ama biz de Türkiye'yiz, ayakta kaldık. Gürcistan'ın gösterdiği reaksiyona, reaksiyon göstermemiz kıymetli oldu. Hedefimiz maçı kazanmaktı. Çok iyi bir başlangıç oldu.

Real Madrid Arda Güler’e yatırım yaptı

"Real Madrid, Arda Güler'e yatırım yaptı. Kulüp benimle de istişare etti. 6 yıllık bir sözleşme imzaladı. 6 yıl ne demek? 'Biz, sana ve senin yeteneğine inanıyoruz' demek. Arda, bugün olmasa da yarın kesinlikle o formayı kapacaktır. Toni Kroos'un yerini alabilecek veya ondan daha iyi işler yapabilecek bir potansiyele sahip."

Milli marşları ıslıklamayalım

Karşı takımların milli marşlarına saygı gösterelim ve hiçbir şekilde ıslıklamayalım. Biz de aynı beklenti içerisindeyiz.

Semih Kılıçsoy ile özel ilgileniyoruz

Galatasaray, Süper Lig'de yarın Alanyaspor'u konuk edecek Galatasaray, Süper Lig'de yarın Alanyaspor'u konuk edecek

Semih'in burada olmasından mutsuz değil, oynamamasından mutsuz. Her oyuncu, süre alamadığında öyle olur. Semih'in 19 yaşında olduğunu unutmayalım. İnşallah süre de alacak, gollerini de atacak. Daha onun çok uzun bir yolu var. Ama idmanda olsun, arkadaşlayla olsun enerjisi gayet iyi. Onunla özel ilgileniyoruz da diyebiliriz.

Kaynak: DHA