Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın, Suphiye Orancı isimli kadınla evlilik dışı bir ilişkiden doğan iki kız çocuğu olduğu ortaya çıkmıştı. Çocuklardan Duygu Nebioğlu, aynı anneden doğma kardeşlerinden birinin de başka bir ünlü ismin çocuğu olduğunu iddia etmişti.

Nebioğlu, "Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya'daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor" ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamaların ardından, Nebioğlu'nun bahsettiği ismin ünlü gazeteci Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Nebioğlu'nun ablası Dilara G. tarafından hakkında babalık davası açılan Dündar ise DNA sonucunun açıklandığını ve Dilara G.'nin babası olmadığını bildirmişti.

Nebioğlu ise "Ben babama nasıl benziyorsam, ablam da Uğur Dündar’a benziyor. Saçları turuncu, uzun boylu, manken gibi bir kadın. Şu an basın yasağı devam ettiği için sessiz kalmayı tercih ediyor. İtiraz dilekçesini hazırlıyoruz. Uğur Dündar, DNA raporunu yasal olmayan şekilde bir gazeteciye göndermiş, o gazeteci de bana gönderdi. Raporun sonucuyla oynandığını düşünüyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Dündar, konuya ilişkin bir açıklama daha yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan gazeteci, şu ifadeleri kullandı:

"Olup bitenleri gülerek izliyorum. Zira koca koca insanlar sayfalar dolusu yazı döşeniyor. ‘Yazıklar olsun’ diyen de var, ‘Size hiç yakıştıramadım’ diyen de... İşleri ağız dolusu hakaret etmek olan troll pisliklerini hiç saymıyorum. Oysa Türkçe ve tane tane anlatıyorum. Bu konularda son sözü söyleyen Adli Tıp Kurumu çok geniş ve titiz bir DNA analiz raporu hazırladı ve hiçbir kuşkuya yer vermeyecek biçimde 'Uğur Dündar'ın biyolojik baba olduğu iddiası reddedilmiştir' dedi. (Mahkemenin gizlilik kararı olmasa raporu da yayınlardım.) Daha ne desin? Her şeyi sabırla bir kenara kaydediyoruz... Nasılsa dava açma sırası bize de gelecek! Gün ola, harman ola!.."

Kaynak: Haber merkezi