Hakem Elif Karaarslan kimdir? Hakem Elif Karaarslan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hakem Elif Karaarslan kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hakem Elif Karaarslan kimdir? Hakem Elif Karaarslan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Hakem Elif Karaarslan kimdir?

Hakem Elif Karaarslankimdir?

İstanbul Kadıköy'de 9 Temmuz 2000'de dünyaya gelen Elif Karaarslan alt liglerde hakemlik yapıyor. 23 yaşındaki hakem görev yaptığı maçların yanı sıra sosyal medyada güzelliğiyle de artık tanınan isimler arasında yer alıyor.

Küçüklüğünde futbol oynayan ve futbola her zaman merakı olan Karaarslan, ilk olarak Libade Spor Kulübü'nde futbol oynadı. Burada lisanssız olarak top koşturan güzel hakem, daha sonra Bakırköy Gençlikspor ve Beşiktaş Bayan Futbol Takımında lisanslı olarak forma giydi.

Ailesinin futbol oynamasını istemediği Elif Karaarslan, zaman geçtikçe ailesini ikna ederek yeşil sahalardaki varlığını sürdürdü. 16 yaşındayken Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde ön çapraz bağları kopan ve sakatlanan Karaarslan, internette gördüğü yabancı bir kadın hakemden etkilenerek hakem olmaya karar verdi.

5 Ekim 2024 Resmî Gazete kararları 5 Ekim 2024 Resmî Gazete kararları

Bu andan itibaren hakemlik üzerine yoğunlaşan Elif Karaarslan, istediğini elde etti ve alt liglerde hakemlik yapmaya başladı.

Son dönemlerde ise sıkça sosyal medyada paylaşılan güzel hakem, kendi sosyal medyasını da etkin şekilde kullanıyor. Karaarslan'ın ınstagram'da 100 bini aşkın takipçisi bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi