Hakan Kakız kimdir?  Hakan Kakız nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.  Hakan Kakız’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hakan Kakız kimdir?  Hakan Kakız kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.  Hakan Kakız’ın biyografisini haberimizde derledik…

Birçok yerde memleketini İstanbul olarak belirtmiş ancak tüm araştırmalarımıza rağmen kökeninin nereye uzandığı bilgisine henüz ulaşılamamıştır. 1991 yılında dünyaya gelmiş, Başak burcudur. Boyu 1.91 cm, kilosu ise 80’dir.

En yakın arkadaşları arasında kendisi gibi ünlü fenomen isimler, Kerimcan Durmaz ve Samet Liçina bulunmaktadır.

Eğlenceli karakteri ve kimliğinin yanı sıra sosyal medya hesaplarına aktif kullanmaktadır. Takipçileri ile zaman zaman eğlenceli paylaşımlarda bulunmaktadır. Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir mesaj ’da. Futbol oynadığımı düşünemiyorum. Top bana geldiğinde bir sürü erkek peşimden koşacak, heyecandan bacaklarım birbirine dolanırdı herhâlde. Diye esprili bir paylaşımda bulunmuştur. Paylaştığı bir instagram fotoğrafının altına ise; Size bir soru  Ferrari’niz olsa üstünü örtermiydiniz? yazmıştır.

Hakan Kakız her Cumartesi Kuşadası’nda Baroska adlı mekânda sahne almaktadır. Sahnede inanılmaz eğlenceli vakitler geçirmenin yanı sıra, sahne şovları ile gelen misafirlere de keyifli dakikalar yaşatmaktadır. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmakta, 2019 yılı itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 506bin civarındadır.

Editör: Ateş Çatıkkaş