Hakan Candan kimdir? Hakan Candan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hakan Candan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hakan Candan kimdir? Hakan Candan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hakan Candan’ın biyografisini haberimizde derledik…

Hakan Candan kimdir?

Hakan Candan, 1995 yılında Selçuk Üniversitesi'nden mezun oldu ve aynı üniversitede yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamladı. Babacan Candan'ın doktora tezi "İş Dünyası ve Bürokrasi İlişkileri Bağlamında Girişimcilerin Türk Kamu Bürokrasisi Algısı Üzerine Bir Araştırma" başlığını taşıyor.

Ayrıca akademik alandaki başarılarından dolayı birçok ödüle layık görülen Prof. Dr. Hakan Candan'ın eşi de akademisyen olup aynı zamanda yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapmaktadır. Ailenin bir başka kızına ilişkin bilgilerin de yer aldığı haberde, Candan'ın öğretim üyesi olduğu ve Hakan Candan'ın İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde siyaset bilimi, kamu yönetimi ve şehircilik konularında dersler verdiği vurgulandı.

MSB'den 'Kilit kapanıyor' paylaşımı MSB'den 'Kilit kapanıyor' paylaşımı

Moda programına katılan ve sosyal medyada gündem olan Nihal Candan ve Bahar Candan'ın babası akademisyendir. Kendisi de hukuk öğrencisi olan Bahar Candan'ın babası ise yardımcı doçenttir. Doç. Hakan Candan bir üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi dersleri vermektedir.

Hakan Candan'ın Bahar Candan dışında Nihal Candan ve Su Candan adında 2 kızı daha var.

Editör: Şevval Dalgıç