Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile dünya evine giren Hailey Bieber, Instagram hesabından evlilik yıl dönümlerini kutladı. Hailey Bieber, Instagram hesabından düğün gününe ait fotoğraf paylaştı. Fotoğrafra yazan 'Ölüm bizi ayırana dek' yazısı ise dikkatlerden kaçmadı.

1 Ekim Müge Anlı: Samet Şeker'in ölümündeki soru işaretleri, Banu Çelen bebeğiyle ilgili ne karar verecek? 1 Ekim Müge Anlı: Samet Şeker'in ölümündeki soru işaretleri, Banu Çelen bebeğiyle ilgili ne karar verecek?

Öte yandan Justin Bieber'ın ismi Hollywood skandalında geçiyor. ABD’li rap şarkıcısı Sean “Diddy” Combs’un seks partilerindeki cinsel istismardan şiddete uzanan suçlar nedeniyle tutuklanması, Hollywood’un kirli yüzünü gösterdi. Diddy’nin, bir dönem yapımcısı olduğu şarkıcı Justin Bieber ile de “özel” kaseti olduğu iddia edildi. 15 yaşında sektöre yeni girdiğinde Combs ile çalışan Bieber’ın, rapçinin cinsel istismarına maruz kaldığı söyleniyor. Bieber’ın bu günlerde çok zayıflaması da yaşadığı strese bağlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi