Şeyma Subaşı mutfağa girdi: Tezgahın üstünde verdiği poz gündem oldu Şeyma Subaşı mutfağa girdi: Tezgahın üstünde verdiği poz gündem oldu

Şarkıcı Hadise, Belçika Konsolosluğu'nda kendi Eurovision ve gurbetçilik tecrübesinden bahsettiği konuşmasının, Kayseri'de Suriyelilere yönelik saldırılar ve eylemlerle bağdaştırılmasından rahatsız olduğunu söyledi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadise, şu ifadeleri kullandı:

"29 Haziran Cumartesi günü Belçika Konsolosluğu'nda kendi hikayemle ilgili söylediklerim şu an sosyal medyada farklı yerlere çekilip bir karalama yapılıyor. Söylediklerimi gurbette yaşamış büyümüş herkesin anlayacağına eminim.

'Gurbetçi' ve 'Mülteci' arasındaki farkı herkesin bildiğine de eminim. Benim açıklamamın günler sonra yaşanan mülteci olayları ile bağdaştırmak ve bunun üzerinden karalama yapmak nasıl bir akıl tutulmasıdır? Konuşmamda sadece annem ve babamın Belçika’ya göç etmesinden ve bununla ilgili yaşadığım olaylardan bahsettim.

Söylediklerimin mültecilerle ya da ülkelerin izlediği mülteci politikaları ile alakası yok. Böyle bir gündemde bu açıklamayı yapmak zorunda olduğum için üzgün ve kızgınım. Sevgiler."

Kaynak: Haber merkezi