Arzu ile Ömer Sabancı’nın oğlu olan ve 2021 yılında Nazlı Kayı ile evlenen iş insanı Hacı Sabancı’ya, Fatma D. isimli bir kadın tarafından babalık davası açıldı. Fatma D., Sabancı ile bir dönem birliktelik yaşadığını ve 3 yaşında bir erkek çocuklarının dünyaya geldiğini iddia etti.

İddiaya göre Fatma D. ile Hacı Sabancı, 14 yıl önce sosyal medya aracılığıyla tanıştı ve sık sık bir araya geldi. Çiftin arası 2019 yılında bozulunca Fatma D., başka bir kişiyle evlenerek Belçika’ya yerleşti.

Dilekçede, iddiaya göre, Fatma D., eşinden boşanmak için Hacı Sabancı’dan avukat bulması için yardım istediği, Sabancı’nın Fatma D.’nin hesabına para gönderdiği, daha sonra Fatma D.’nin Sabancı’yı evine davet ettiği, Fatma D.’nin ise 2 Şubat 2021’de bir erkek çocuk dünyaya getirdiği, Sabancı’nın ise çocuğun kendisinden olduğunu öğrenmesinin ardından tarafların arasının bozulduğu belirtildi.

"Nüfusa kaydının yapılmasını talep ediyoruz"

Dilekçede ayrıca, “Çocuğun daha fazla mağdur edilmemesi bakımından Hacı Sabancı ile çocuk arasında soybağının DNA incelemesi yoluyla tespitine karar verilmesini istiyoruz. Ayrıca Hacı Sabancı’nın babalığına karar verilerek nüfusa kaydının yapılmasını talep ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Duruşmalar gizli yapılacak

Takvim'de yer alan habere göre, Sabancı'ya açılan babalık davasına gizlilik kararı getirildi. Gizlilik kararını davayı açan Fatma D.'nin talep ettiği öğrenildi. Talepte, 3 yaşındaki Uzay D.'nin zarar görmemesi için duruşmaların gizli yapılması isteğinde bulunuldu.

İstanbul 16. Aile Mahkemesi de verdiği kararda, Fatma D.'nin avukatı aracılığıyla istediği gizlilik talebi doğrultusunda yargılama dosyasına ilişkin her türlü haber ve yayının, görsel ve yazılı radyo, gazete ve internet kuruluşlarında yayınlanmasına tedbir getirdi.

Fatma D.'nin iddiasına göre, Hacı Sabancı ile 2020'ye kadar bazı dönemlerde yaşanan tartışmalar haricinde hiçbir zaman iletişimi koparmadı.

Fatma D.'nin iddiasına göre, Hacı Sabancı 10 Ekim 2021'de dünya evine girdiği Nazlı Kayı Sabancı ile evlilik aşamasındayken de kendisiyle cinsel birliktelik yaşadı. Sabah'ta yer alan habere göre, Fatma D.'nin Sabancı ile son olarak birliktelik yaşadıklarını iddia ettiği 21 Mayıs 2020 tarihinden kısa süre önce ve sonra Hacı Sabancı'nın sosyal medya hesabından Nazlı Kayı ile fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'dan düğün sonrası ilk paylaşım Acun Ilıcalı'dan düğün sonrası ilk paylaşım

Fatma D., Sabancı ile yaptığı Whatsapp yazışmalarını da İstanbul Aile Mahkemesi'ne sundu.

Hacı Sabancı: Nerdesin

F.D: Evdeyim canım

H.S: Gelir misin

F.D: Gelirim. Yarım saate çıkarım olur mu?

H.S: Tamam 22.30'da gel

F.D: Tamam süper

H.S: Yola çıkınca yaz

F.D: Tamam

H.S: Müsaitim bekliyorum. Neredesin

F.D: Taksi bekliyorum canım

H.S: Binince yaz

F.D: Çıktım canım. Konum atar mısın Kandilli?

H.S: Sen konum atsana bakayım.

F.D: Tamam. E-5'e çıkarım şimdi.

H.S: Ok. Ne içersin ne hazırlıyayım?

Kaynak: Haber merkezi