Erdal Pınar kimdir? Erdal Pınar kimdir?

Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Hacı İsrafil Sağlam nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hacı İsrafil Sağlam’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Hacı İsrafil Sağlam kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hacı İsrafil Sağlam’ın biyografisini haberimizde derledik…

Hacı İsrafil Sağlam kimdir?

Hacı İsrafil Sağlam, Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile birlikte suç gelirlerinin aklanması suçlaması ile gözaltına alınmıştır.

İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında kamuoyunda Nihal ve Bahar Candan kardeşler olarak bilinen sosyal medya fenomenleri ile birlikte Hacı İsrafil Sağlam da gözaltına alındı.  Haci İsrafil Sağlam'ın Kars'ta gözaltına alındığı ve bir süre daha gözetim altında tutulmak için savcılıktan ek gözetim izni istendiği aktarıldı. 

Hacı İsrafil Sağlam'ın Candan kardeşlere yakın bir iş insanı olduğu biliniyor. 

Hacı İsrafil Sağlam ile Bahar Candan'ın ayrıca ilişkisi olduğu ve birlikte yurt dışı seyahatleri gerçekleştirdiği iddialar arasında yer alıyor. Hacı İsrafil Sağlam'ın hayatı ve kariyerine ilişkin detaylar haberimizde güncellenecektir. 

Editör: Şevval Dalgıç