Habil Dökmecinereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Habil Dökmeci’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Habil Dökmeci kimdir aratılıyor. Ahmet Ataç, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Habil Dökmeci’ın biyografisini haberimizde derledik.

Habil Dökmeci kimdir?

Habil Dökmeci, 1981 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Anadolu Üniversitesin’de Yerel Yönetimler bölümüne halen devam etmektedir.

2004 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ)’nde Kamu Personeli olarak göreve başladı. 2004 yılından bu yana kurumun çeşitli birimlerinde görev yaptı.

2015 yılında kendi isteğiyle, memleketine hizmet etmek için Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine, Abone İşleri ve İçme Suyu Daire Başkanlığı’na bağlı ESKİ Bölge Sorumlusu olarak görevlendirildi. Sivrihisar ilçesinde Koordinatör olarak halen devam etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babası olan Dökmeci, 2015 yılından bu yana Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yaşamaktadır.

İlçede karşılaştığı yerel siyaset kaynaklı sorunların çözümü amacıyla siyasete girmeye karar vermiştir ve 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivrihisar Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanmıştır. Ancak Millet İttifakı nedeniyle adaylığı geri çekilmiştir. Dökmeci, ise alternatif bir partiden aday olmuş ve 2.376 (%17.02) oy almıştır.

Habil Dökmeci, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de halen aktif olarak siyaset yapmaktadır.

Habil Dökmeci, CHP’den Sivrihisar Belediye Başkan Adayıdır.

Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Bilgiler Gelince Sitemiz güncellenecektir.

Kaynak: Haber Merkezi