• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 57.399 %1.51
  • ETHERIUM 3.018 %0.72
27°

Yukatel Adana Demirspor Haberleri

Yukatel Adana Demirspor haberleri ve güncel Yukatel Adana Demirspor gelişmeleri, Yukatel Adana Demirspor ile ilgili tüm video, Yukatel Adana Demirspor fotoğrafları ve Yukatel Adana Demirspor haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Spor

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında yarın Adana'da RAMS Başakşehir ile karşılaşacak.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak EMS Yapı Sivasspor, maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak EMS Yapı Sivasspor, yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

Spor

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında 9 Şubat Cuma günü Kasımpaşa ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Yukatel Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, "Benim futbolculuğum döneminde oynadığım takım hakemden gol yedi. Olabilir, talihsizliktir dedik. Şerefli ikinciliklerimiz...

Spor

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında yarın MKE Ankaragücü'nü konuk edecek.

Spor

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 6 Ocak Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor, Kevin Rodrigues ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Spor

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında yarın Bitexen Antalyaspor'u konuk edecek.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 8 Aralık Cuma günü Yukatel Adana Demirspor'u ağırlayacak Galatasaray, hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, ligin en altında oldukları sürece üzerinde baskı hissettiğini ve bu...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İtalya'da trafik kazası geçiren Yukatel Adana Demirsporlu futbolcu Mario Balotelli için 'geçmiş olsun' mesajı yayımladı.

Spor

Yukatel Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli, açıklamalarda bulundu.

Spor

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında yarın sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.