• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 57.900 %2.21
  • ETHERIUM 3.023 %1.61
27°

Yarış Haberleri

yarış haberleri ve güncel yarış gelişmeleri, yarış ile ilgili tüm video, yarış fotoğrafları ve yarış haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Yurt

Bursa-İzmir Karayolu'nda yarıştıkları iddia edilen 2 otomobilin birbirine çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Spor

MotoGP Dünya Şampiyonası'nda 2024 sezonunun 5. etabı Fransa Grand Prix'sini, Prima Pramac takımının İspanyol pilotu Jorge Martin ilk sırada bitirdi.

Spor

Yağmurlu havalarda sprey etkisini azaltmak için çalışmalarını sürdüren Formula 1'in son çözümü çamurluklar oldu. Bu çamurluk tasarımının ilk versiyonu geçtiğimiz...

Gündem

Gazeteci Saymaz, sohbet ettiği hakimin eski bakanın ‘ışıltılı’ gözlerinin içine bakarak, “Yargı hiç bu kadar bozulmamıştı” dediğini belirtti. Saymaz, hakimin...

Spor

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Endurobil 365 Extrempark Bilecik'te düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları yarın yapılacak.

Spor

Milli motosikletçilerin de mücadele edeceği Balkan Motosiklet Birliği (BMU) Avrupa Pist Şampiyonası, hafta sonu Yunanistan'da yapılacak.

Spor

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın (WSBK) İspanya'da yapılan ikinci ayağının ikinci yarışını üçüncü sırada tamamladı.

Spor

Milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın Avustralya'daki ilk ayağının ikinci yarışını, motosikletinin arızalanması nedeniyle bitiremedi.

Spor

Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) faaliyet takviminde yer alan "10, 12, 14 Yaş Altı Epe Açık Turnuvası", Trabzon'da başladı.

Spor

'Avrupa Adalet Divanı'nın dün verdiği karar, Liverpool'ın Avrupa Süper Ligi hakkındaki önceki tutumunu değiştirmiyor'

Asayiş

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 sürücü motosikletlerinin üzerine yatarak kara yolunda yarıştı. Bir başka motosiklet sürücüsü ise yine tehlikeye aldırış etmeden...

Spor

Motosiklet yarışlarının en önemli organizasyonu MotoGP, Malezya'nın ev sahipliği yapacağı sezonun 18. yarışıyla sürecek.

Genel

Batı Ege Yıldırım’ın hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Batı Ege Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Genç karting yarışçısı...