• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 57.270 %-1.73
  • ETHERIUM 2.990 %-2.22
29°

Yanardağ Haberleri

Yanardağ haberleri ve güncel Yanardağ gelişmeleri, Yanardağ ile ilgili tüm video, Yanardağ fotoğrafları ve Yanardağ haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), ülkenin güneybatısındaki Reykjanes Yarımadası'nda bulunan yanardağdaki patlamanın ardından lav akışısının sürdüğünü duyurdu. Lav akışının yavaşlatılması için...

Dünya

Filipinler’in Negros adasında yanardağda patlama meydana geldi. Filipinler Volkanoloji ve Sismoloji Enstitüsü Bilim ve Teknoloji Departmanı (PHIVOLCS), patlama sonrası kül...

Dünya

Endonezya'nın Kuzey Maluku eyaletinde bulunan Ibu Yanardağı, patlamasının ardından kül ve kum püskürttü.

Dünya

İzlanda'nın Reykjanes Yarımadası'ndaki Grindavik kasabasının kuzeyinde bu yıl 4. kez yanardağ patlaması meydana geldi.

Dünya

Endonezya'nın kuzeyindeki Maluku adalarına bağlı Halmahera adasındaki Ibu Yanardağı'nın faaliyete geçmesi sonucu yakınındaki yedi köy tahliye edildi.

Dünya

Endonezya'nın kuzeyinde bulunan Ruang Yanardağı'ndaki volkanik patlama nedeniyle bölgede yaşayan 11 binden fazla kişinin tahliye edilmesi kararlaştırıldı. Bernama haber ajansına...

Bilim - Teknoloji

Bilim insanlarının Mars'ta keşfettiği "gizlenmiş" devasa yanardağın, yaşam belirtileri barındırıyor olabileceği duyuruldu.

Dünya

İzlanda Meteoroloji Ofisi bu yıl ikinci kez bir yanardağ patladığını duyurdu. Patlamanın Reykjanes yarımadasında 2021'den bu yana altıncı patlama olduğu...

Dünya

Endonezya'da Java Adası'nda bulunan ülkenin en aktif yanardağı Merapi'nin patlaması sonucunda kül bulutları ve lav akıntıları oluştu.

Dünya

İzlanda'nın Reykjanes Yarımadası'nda bulunan Grindavik kasabası yakınlarındaki yanardağın lavları yerleşim yerlerine ulaştı.

Dünya

İzlanda'nın Reykjanes yarımadasındaki yanardağ lav püskürtmeye başladı, Grindavik kasabası boşaltıldı.

Dünya

Güneybatı İzlanda'da bir Grindavik yakınında yanardağ patladı. Bir balıkçı kasabası olan Grindavik tahliye edildi.

Dünya

Endonezya'daki Lewotobi Laki-Laki Yanardağı'nın patlamasının ardından en yüksek seviye alarm düzeyine geçildi.

Dünya

Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletindeki bir yanardağın patlamasının ardından bölgede ikamet eden 1172 kişi tahliye edildi.

Genel

İzlanda’nın güneydoğusundaki Reykjanes Yarımadası’nda bulunan bir yanardağ, haftalardır süren depremlerin ardından patladı.

Dünya

Endonezya'daki Marapi yanardağı patladı. 11 dağcı hayatını kaybetti, kayıp 12 dağcıyı arama çalışmaları güvenlik endişeleri nedeniyle geçici olarak durduruldu.

Dünya

İzlanda’nın Reykjanes Yarımadası'nda devam eden sismik hareketlilik nedeniyle birçok yolda yarık oluştu.

Dünya

İtalya'nın güney bölgesinde bulunan aktif yanardağlardan Etna, yeniden faaliyete geçti. Yanardağ dün akşamüzeri kül ve kav püskürtmeye başladı.

Dünya

İzlanda'nın Fagradalsfjall Yanardağı'nın olduğu bölgede artan sismik aktivite sebebiyle 4 bin nüfuslu Grindavík kasabasında yaşayanların tahliyesine karar verildi.