• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.248 %1.82
  • ETHERIUM 2.429 %2.29
17°

Vietnam Haberleri

Vietnam haberleri ve güncel Vietnam gelişmeleri, Vietnam ile ilgili tüm video, Vietnam fotoğrafları ve Vietnam haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

Vietnam'ın güneyindeki iki büyük hayvanat bahçesinde kuş gribi (H5N1 virüsü) nedeniyle ağustos ve eylül aylarında 47 kaplanın öldüğü bildirildi.

Dünya

Vietnam'ı etkisi altına alan Yagi Tayfunu'nun yol açtığı heyelan ve sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 262'ye yükseldi.

Dünya

Vietnam'ın kuzeyini etkisi altına alan Yagi Tayfunu nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 233'e yükseldiği bildirildi.

Dünya

Vietnam'ın kuzeyini etkisi altına alan Yagi Tayfunu'nun neden olduğu afet ve kazalar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişiden...

Dünya

Vietnam'ın kuzeyini etkisi altına alan Yagi Tayfunu'nun yol açtığı afet ve kazalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 143'e çıktı.

Dünya

Vietnam'ın kuzeyini etkisi altına alan Yagi Tayfunu'nun yol açtığı afet ve kazalarda ölenlerin sayısının 65'e çıktığı bildirildi.

Dünya

Vietnam'ın kuzeyini etkisi altına alan Yagi Tayfunu'nun yol açtığı afet ve kazalarda ölenlerin sayısı 14'e, yaralıların sayısı 187'ye yükseldi, kayıp...

Dünya

Vietnam'daki bir ormanda kaybolan 6 yaşındaki bir çocuk, 5 gün boyunca yaprak ve meyvelerle hayatta kaldı.

Dünya

Vietnam'daki Vinacomin madencilik şirketine ait maden ocağında meydana gelen kazada 5 kişi yaşamını yitirdi.

Dünya

Putin Vietnam'da konuştu, Rus silahlarını Kuzey Kore dahil dünyanın diğer bölgelerine sevk etme hakkını saklı tuttuklarını söyledi.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Vietnam ziyareti kapsamında üst düzey yetkililerle bir araya geldiği bildirildi.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Asya ülkelerinde temaslarına devam ediyor. Kuzey Kore temaslarının ardından Puitn Vietnam’a geçti.

Dünya

Vietnam'ın başkenti Hanoi'deki 5 katlı binada çıkan yangın sonucu 14 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Gündem

Vietnam'da bir fırında yapılan "banh mi" sandviçlerini tüketen 560'tan fazla kişi gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Dünya

Ho Şi Minh City'deki sömürge döneminden kalma ihtişamlı mahkeme binasında büyük bir olay yaşanıyordu ve koridorlarda olayların merkezindeki Truong My...

Dünya

Güneydoğu Asya ülkesi Vietnam'da, Devlet Başkanı Vo Van Thuong'un istifa ettiği bildirildi.

Genel

Suç örgütü üyesi Chen Xuefeng kimdir? Suç örgütü üyesi Chen Xuefeng nereli? Suç örgütü üyesi Chen Xuefeng nerede yakalandı? Suç...

Dünya

Çin, Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) üyesi 5 ülke ile kara sularında, terörle mücadele ve deniz güvenliğine ilişkin ortak tatbikat...