• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 56.700 %3.95
  • ETHERIUM 3.012 %4.69
23°

Türk bayrağı Haberleri

Türk bayrağı haberleri ve güncel Türk bayrağı gelişmeleri, Türk bayrağı ile ilgili tüm video, Türk bayrağı fotoğrafları ve Türk bayrağı haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Gündem

Suriye'nin kuzeyinde Türk bayrağına yönelik provokasyonda bulunanlar, Milli İstihbarat Teşkilatının yürüttüğü çalışmayla yakalandı.

Gündem

Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin kontrolü altındaki bölgede Türk bayrağına zarar vermeye çalışan şüpheli, gözaltına alındı. Pişman olduğunu belirten şüpheli, bayrağı öperek...

Gündem

Suriye Geçici Hükümeti, "Türk bayrağına yönelik eylemleri şiddetle reddediyor, kurtarılmış bölgelerdeki Türk varlığını hedef alan tüm eylemlerin acilen durmasını istiyoruz."...

Gündem

Suriye'nin kuzeyi Afrin'in Cinderes bölgesinde başlayan olaylarda Türk bayrağını indirmeye çalışan Suriyeli bir provokatör vurularak engellendi..

Gündem

Türkiye'nin Suriye’nin kuzeyinde kontrol ettiği bölgelere ait bazı görüntülerde Türk bayraklarının parçalandığı anlar yer aldı.

Ekonomi

Yerli ulaşım uygulaması Martı, teknoloji ve inovasyon alanında Türkiye'yi dünyada temsil etmeye devam ediyor.

Dünya

Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki evinden alınan toprak ve bayrak, Samsun’a ulaştırılmak üzere Batı Trakya'nın Gümülcine kentinden yola çıktı.

Gündem

Son dönemde tartışmaların odağında olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne Türk bayrağı ve Atatürk posteri asıldı.

Yurt

Türkiye’nin önemli turizm merkezi Kapadokya'da sıcak hava balonları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Türk bayrakları ile havalandı.

Politika

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, bir grup genç, Türk bayrağı ve CHP bayrağı verdi. Kılıçdaroğlu, "Sizi çok özledik. Türk...

Bilim - Teknoloji

Türkiye'nin ilk astronotu olan ve deneylerine devam eden Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda Türk bayrağı önünde vermiş olduğu pozu paylaştı.

Gündem

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk bayrağı asıldı.