• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 57.600 %1.59
  • ETHERIUM 3.044 %1.09
26°

Ruanda Haberleri

Ruanda haberleri ve güncel Ruanda gelişmeleri, Ruanda ile ilgili tüm video, Ruanda fotoğrafları ve Ruanda haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

Ruanda hükümeti, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğini (BMMYK), ülkedeki düzensiz göçmenlerle ilgili "yalan bilgi paylaşmakla" suçladı.

Dünya

Ruanda'da 15 Temmuz'da düzenlenmesi planlanan devlet başkanı ve milletvekili seçimleri için 310 sivil toplum gözlemcisinin görevlendirildiği bildirildi.

Dünya

Türkiye ile Doğu Afrika ülkesi Ruanda arasında imzalanan turizm anlaşmasının onaylanıp, Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından sosyal medyada, Ruanda’dan Türkiye’ye göçmen...

Dünya

Mozambik ve Ruanda birlikleri, Mozambik'in Nampula eyaletine doğru ilerleyen terör gruplarına yönelik operasyonlarına devam ediyor.

Dünya

İngiltere hükümeti, gözaltına alınan mültecilerin 9 ila 11 hafta içinde Ruanda'ya gönderileceğini bildirdi. İçişleri Bakanlığı, gözaltına alınanların görüntülerini paylaştı.

Dünya

Ürdün ve Ruanda'nın sağlık, bilim, tarım, ekonomi dahil olmak üzere çeşitli alanlarda işbirliği anlaşmaları imzaladığı açıklandı.

Dünya

Alman biyoteknoloji firması BioNTech, Afrika'daki ilk aşı fabrikasını Ruanda'nın başkenti Kigali'de açtı.

Dünya

Britanya Yüksek Mahkemesi, hükümetin mültecileri Ruanda'ya gönderme planına ilişkin kararının açıklayarak planın hukuksuz olduğuna hükmetti. Mahkeme, oy birliğiyle hükümetin planını...