• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
20°

Nepal Haberleri

Nepal haberleri ve güncel Nepal gelişmeleri, Nepal ile ilgili tüm video, Nepal fotoğrafları ve Nepal haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

Nepal'de Hindistanlı yolcuları taşıyan bir otobüs, Marsyangdi Nehri'ne uçtu. 14 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.

Dünya

Nepal'de içinde bir pilot ve dört Çin vatandaşının olduğu bir helikopter düştü. Kazada helikopterde bulunan beş kişinin de hayatını kaybettiği...

Dünya

Nepal'in başkenti Katmandu'da bir uçağın kalkış sırasında pistte kayarak kaza yapması sonucu 18 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Nepal Cumhurbaşkanı Ram Chandra Poudel tarafından dün atanan Birleşik Marksist Leninist Komünist Partisinin (CPN-UML) lideri Khadga Prasad Oli, başbakan olarak...

Dünya

Nepal'in Chitwan bölgesinde yaşanan iki ayrı trafik kazasında, 2 otobüsün de heyelan nedeniyle nehre yuvarlanması sonucunda toplam 62 kişi kayboldu.

Dünya

Nepal’de ülke genelinde etkili muson yağmurlarının yol açtığı afet ve kazalarda 7 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi kayboldu.

Dünya

Nepalli dağcı Binod Babu Bastakoti dünyanın en yüksek noktası Everest Dağı zirvesi yakınında ölü bulundu.

Dünya

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Nepal'in batısında 3 Kasım 2023'te gerçekleşen depremden etkilenen bölgelerde yaşayan 68 bin çocuğun hala...

Dünya

Nepal'de 'Küçük Buddha' lakabıyla tanınan ruhani lider Ram Bahadur Bamjan cinsel istismar, cinsel saldırı ve en az 4 müridinin ortadan...

Dünya

Nepal'de 72 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasının, 'pilotların uçağın elektriğini yanlışlıkla kesmesi' sonucunda ortaya çıkan komplikasyonlardan meydana geldiği açıklandı.

Bilim - Teknoloji

Nepal hükümeti, 'sosyal yapıya zarar verdiği' gerekçesiyle Çinli sosyal medya platformu TikTok'un yasaklanması kararı alındığını açıkladı.

Dünya

Kuzey Kore'nin, bazı Afrika ülkeleri ve İspanya'nın ardından Nepal'in başkenti Katmandu'daki büyükelçiliğini de kapattığı bildirildi.

Dünya

Nepal'de dün akşam saatlerinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde 157 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

Dünya

Nepal'de dün akşam saatlerinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde 69 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

Dünya

Nepal'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.