• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 58.000 %1.75
  • ETHERIUM 3.017 %0.47
30°

Mühimmat Haberleri

mühimmat haberleri ve güncel mühimmat gelişmeleri, mühimmat ile ilgili tüm video, mühimmat fotoğrafları ve mühimmat haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

ABD'nin CNN televizyon kanalı, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerlerinden edilmiş Filistinlilerin kampına düzenlediği saldırıda ABD yapımı mühimmat kullandığını bildirdi.

Dünya

ABD'nin Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, ABD yönetiminin en az 1 milyar dolarlık mühimmatın İsrail'e gönderilmesi için Kongre'yi bilgilendirdiğini belirtti.

Asayiş

Edirne’nin Havsa ilçesinde bir evde yapılan aramada 4 tabanca ve cephane ele geçilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, teröristler tarafından kullanılan mağara, sığınak ve barınakların imha edildiği duyuruldu.

Asayiş

Adana cezaevinden firar edip, çiftlik evinde saklanan ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan kesinleşmiş 21 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan...

Yurt

İstanbul Beyoğlu'nda inşaat çalışması sırasında mühimmat bulundu.

Asayiş

Siirt’te, toprağa gömülü halde, terör örgütü PKK'ya ait 2 adet roketatar sevk fişeği ele geçirildi.

Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde yapılan arama-tarama faaliyetlerinde, teröristlere ait çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini bildirdi.

Asayiş

Bitlis kırsalında, terör örgütü PKK mensupları tarafından araziye gizlenmiş silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları...

Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlere ait bir mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.

Dünya

The Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, ABD'nin İsrail'e 320 milyon dolarlık hassas güdümlü mühimmat göndermeyi planladığını iddia etti.