• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 58.277 %2.6
  • ETHERIUM 3.058 %2.69
23°

Midyat Haberleri

Midyat haberleri ve güncel Midyat gelişmeleri, Midyat ile ilgili tüm video, Midyat fotoğrafları ve Midyat haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Gündem

Mardin'in Midyat ilçesinde 3 ayrı noktada çıkan orman yangınına ekiplerce müdahale ediliyor.

Yurt

Mardin Midyat ilçesinde Veysi B. (40), çıkan tartışmada annesi Atiye B. (60) ve eşi Necla B. (35) içerideyken yaşadıkları evi...

Asayiş

Mardin'in Midyat ilçesinde otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü Mehmet Ali İşler (18), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurt

Mardin'in Midyat ilçesinde, kara yolunda akrobasi ve hız yapan motosiklet sürücülerine toplam 95 bin 925 lira cezası kesildi.

Asayiş

Mardin’in Midyat ilçesinde lastiği patlayan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Yurt

Mardin'in Midyat ilçesinde Müslüman, Süryani, Ezidi din adamları ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Kaymakam Ömer Faruk Özdemir, “Farklı dinlerin,...

Asayiş

Mardin'in Midyat ilçesinde mezarlığa giden ailenin park halindeki otomobilinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Otomobil, yangında kullanılamaz hale geldi.

Yurt

Mardin'in Midyat ilçesinde 54 yaşındaki Murat Başar, 6 bin seçmeni bulunan Gölcük Mahallesi'nde 7'nci kez muhtar seçilmenin gururunu yaşıyor.

Gündem

Mardin’in Midyat ilçesinde çıkan tartışmada AK Parti Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin’in beraberindeki kişiler tarafından darbedilen, olayın ardından da rahatsızlanan...

Asayiş

Mardin’in Midyat ilçesinde yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Yusuf Yılmaz (30), ağır yaralandı.

Asayiş

Mardin'in Kızıltepe ve Midyat ilçelerinde, 2 ayrı trafik kazasında aralarında çocukların da olduğu 11 kişi yaralandı.

Asayiş

Mardin'in Midyat ilçesinde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Güvenlik

Mardin’in Midyat ilçesinde evinde silahla vurulmuş halde bulunan Gülcan Yeşilmen (24), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurt

Mardin'in Midyat ilçesinin un uzun caddesi olan Mezarlık Caddesi'nin ismi, Belediye Meclisi kararıyla 'Filistin Caddesi' olarak değiştirildi.

Asayiş

Mardin'in Midyat ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 90 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti.