• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.240 %1.53
  • ETHERIUM 2.424 %1.76
20°

Mezarlık Haberleri

mezarlık haberleri ve güncel mezarlık gelişmeleri, mezarlık ile ilgili tüm video, mezarlık fotoğrafları ve mezarlık haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Asayiş

Elazığ'da Harput Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa gömülü, poşete sarılmış yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.

Magazin

Rol aldığı bir projenin çekimleri sırasında düşüp göğsünü zedeleyen Birce Akalay, gece sevgilisi Hakan Kurtaş ile apar topar hastaneye gitti.

Magazin

Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu “Mezarlık” dizisinin, ilk sezonuyla topladığı övgülerin ardından ikinci sezonunun da çekimleri başladı.

Kültür - Sanat

Netflix, yerli polisiye dizisi Mezarlık'ın ikinci sezonunun geleceğini duyurdu.

Dünya

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla kişinin toprak altında kaldığı heyelandan etkilenen Tuliparo köyü, toplu mezarlığa dönüştürüldü.

Magazin

Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz’un, kadın cinayetlerine dikkat çektiği Netflix yapımı “Mezarlık” dizisinin ikinci sezon çekimleri haziran ayında başlıyor.

Yurt

Denizli’de mezarlığa annesinin kabrine giden kadının bebek ağlama sesi duyduğu yönündeki ihbar üzerine emniyet güçleri harekete geçti. Önce tarif ile...

Yurt

Eskişehir'de şehit yakınları, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde şehitliğe ziyarette bulundu.

Yurt

Antalya’da Ramazan Bayramı arifesinde yakınlarının kabrini ziyaret edenler, çiçek dikip, mezar temizliği yaptı. Ziyaret sırasında, duygu dolu anlar yaşandı.

Yurt

Konya'nın Ereğli ilçesinde TIR'ın çarptığı bisikletli Sinan Camcı (70) öldü. Camcı'nın gönüllü olarak bakımını yaptığı mezarlıktan döndüğü öğrenildi.

Asayiş

Kayseri'nin Talas ilçesinde mezarlıktaki kaldırımda 4 aylık cenin bulundu.

Gündem

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç....

Gündem

Maraş depremlerinden sonra yapılan deprem mezarlığı heyelandan dolayı kaydı. Babasının Van’dan Hatay’a geldiği misafirlikte depreme yakalandığını belirten bir kişi, “Bir...

Asayiş

Karabük'te kendisinden 4 gündür haber alınamayan kişi, yapılan arama çalışmaları sonucu mezarlıkta bulundu.