• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 58.300 %1.93
  • ETHERIUM 3.000 %-0.33
31°

Kuzey Ege Haberleri

Kuzey Ege haberleri ve güncel Kuzey Ege gelişmeleri, Kuzey Ege ile ilgili tüm video, Kuzey Ege fotoğrafları ve Kuzey Ege haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Asayiş

Ege Denizi'nin kuzeyinde, Çanakkale'nin Ayvacık ve Balıkesir'in Ayvalık ilçeleri açıklarında durdurulan 2 lastik botta 54 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurt

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'deki 6 ilde beklenen fırtına nedeniyle "sarı" kodlu uyarıda bulundu.

Yurt

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında yarınki seferlerden bazıları, beklenen fırtına nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Marmara ve Kuzey Ege'de yarın etkili olması beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 7 il için "turuncu" ve "sarı" uyarıda bulunuldu.

Yurt

Olumsuz hava şartları nedeniyle, Bursa Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak birçok sefer iptal oldu.

Yurt

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden, yarın Ege Denizi'nin kuzeyi için fırtına uyarısında bulunuldu.

Yurt

Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada’ya yapılacak birçok sefer iptal oldu.

Yurt

Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege için fırtına, Kıyı Ege için ise kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Yurt

Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege için fırtına, Kıyı Ege için ise kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Yurt

Çanakkale'de, kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.