• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 57.955 %2.03
  • ETHERIUM 3.058 %2.31
23°

Kabataş Haberleri

Kabataş haberleri ve güncel Kabataş gelişmeleri, Kabataş ile ilgili tüm video, Kabataş fotoğrafları ve Kabataş haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Yurt

Metro İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda yapılacak çalışmalar nedeniyle sefer saatlerinde düzenlemeye gidildiğini duyurdu.

Yurt

Kabataş-Bağcılar arasındaki tramvay hattı yolunda bir arabanın arızalanması nedeniyle tramvay seferleri Kabataş-Soğanlı istasyonları arasında yapılıyor.

Yurt

Sirkeci-Kabataş seferini yapan tramvay, yoluna çıkan araca çarptı. Kaza nedeniyle tramvay yolcuları tahliye edilirken, seferler ise durduruldu.

Yurt

Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki trafik kazası dolayısıyla seferler Kabataş-Karaköy ve Eminönü-Bağcılar istasyonları arasında yapılıyor.

Dünya

Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki trafik kazası dolayısıyla seferler Kabataş ile Soğanlı istasyonları arasında yapılabiliyor.

Yurt

Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki bakım çalışması dolayısıyla seferler bu akşam 23.00-06.00 saatlerinde Kabataş ile Güngören arasında gerçekleştirilecek.

Asayiş

Zeytinburnu'nda T1 Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvaya taşlı saldırı yapıldı. Atılan taş camı kırarak tramvayın içine düşerken olayda yaralanan olmadı.  

Yurt

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda meydana gelen teknik arıza nedeniyle bazı duraklarda seferler yapılamıyor.