• DOLAR 32,58 %0.18
  • EURO 35,04 %0.18
  • ALTIN 2.455,19 %0.80
  • BİST100 10.529 %0.79
  • BITCOIN 60.434 %-3.46
  • ETHERIUM 3.324 %-3.46
33°

Hazırlık Haberleri

hazırlık haberleri ve güncel hazırlık gelişmeleri, hazırlık ile ilgili tüm video, hazırlık fotoğrafları ve hazırlık haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Politika

Özgür Özel’in, ‘Erdoğan beş yıllığına seçildi ama bence 1,5 yıl sonra erken seçim olur’ açıklamasından sonra harekete geçen parti yönetiminin,...

Spor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Spor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağı final maçının hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 23 Mayıs Perşembe günü Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 23 Mayıs Perşembe günü Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağı final maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında 19 Mayıs Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 3 Mayıs Cuma günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Ekonomi

Hükümetin fahiş fiyat uygulayanlara verilecek cezaları artırmayı amaçlayan bir yasa teklifi hazırladığı belirtiliyor.

Spor

Siyah-beyazlılarda sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Amir Hadziahmetovic, antrenmanda yer aldı

Spor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 20 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Corendon Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Fenerbahçe Kulübü, sosyal mecralarından yaptığı paylaşımlarla futbol takımının Olympiakos maçı hazırlıklarına başladığını duyurdu.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray ile sahasında oynayacağı derbinin hazırlıklarına başladı.

Spor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 17 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor'la yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Fenerbahçe, Süper Lig 25'inci haftasında Alanyaspor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı idmanla başladı.

Spor

Galatasaray, Süper Lig’in 25'inci haftasında 10 Şubat Cumartesi günü sahasında oynayacağı Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 8 Şubat Perşembe günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Gaziantep FK ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK ile 7 Şubat Çarşamba günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 4 Şubat Pazar günü Trabzonspor'u konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarına devam etti.

Spor

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 3 Şubat Cumartesi günü sahasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig'in 24'üncü haftasında 4 Şubat Pazar günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Süper Lig'in 23'üncü haftasında 28 Ocak Pazar günü deplasmanda Sivasspor'un konuğu olacak Beşiktaş, maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Spor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında 28 Ocak Pazar günü deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 25 Ocak Perşembe günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 25 Ocak Perşembe günü sahasında İstanbulspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında yarın deplasmanda Gaziantep FK ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.